Delikatna-ryba-z-pieczywem-i-odrobiną-oleju-lnianego-ikona

Delikatna ryba z pieczywem i odrobiną oleju lnianego

autor: • 16 stycznia 2015 • Kuchnia, NajnowszeKomentarze: (0)

Składniki:

- 50g wędzonego łososia

- 2 niewielki kromki pieczywa razowego z ziarnami

- filiżanka roszponki

- 3 rzodkiewki

- 1 łyżeczka oleju lnianego

- cebula dymka

- pieprz, tymianek, koperek

 

Przygotowanie:

Pieczywo skropić olejem lnianym. Ułożyć plasterki łososia a następnie posypać go koperkiem. Dodać sałatę, pokrojoną rzodkiewkę oraz posiekaną cebulę. Doprawić pieprzem i tymiankiem.

 

Kaloryczność: 270 kcal

Białko: 12 g

Tłuszcz: 10 g

Węglowodany: 33 g

Pin It

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>