wolowina-gruszka

Gotowana wołowina z gruszką

autor: • 11 lutego 2014 • Kuchnia, NajnowszeKomentarze: (0)

Składniki:
- 150 g ligawy wołowej
- filiżanka kiszonej kapusty
- 1 niewielka marchewka
- 100 g sałaty rukoli
- 1/2 gruszki
- pieprz, kminek, odrobina soli
- 1 łyżka oleju lnianego

Przygotowanie:
Wołowinę ugotować w lekko osolonej wodzie. Kapustę posiekać i połączyć z tartą marchewką. Dodać pieprz, kminek, oraz olej lniany. Ułożyć na talerzu wraz z gruszką i sałatą.

Kaloryczność: 290 kcal
Białko: 30 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 12 g

Pin It

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>