pieczywo z warzywami i we¦Ędlina

Przekąska z polędwicą

autor: • 18 stycznia 2014 • Kuchnia, NajnowszeKomentarze: (0)

Składniki:
- 1 duża kromka pieczywa żytniego pełnoziarnistego
- 3 plasterki polędwicy wędzonej z kurczaka
- 2 łyżeczki oleju lnianego
- 1/2 ząbka czosnku
- 1/3 pomidora
- kilka listków sałaty lollo rosso
- pierz cytrynowy, szczypta soli

Przygotowanie:
Pieczywo natrzeć czosnkiem i polać olejem lnianym. Ułożyć liście sałaty, wędlinę i pokrojonego pomidora. Doprawić pieprzem i sola.

Kaloryczność: 311 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 37 g

Pin It

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>