jacek

Pyszna Polska 2017 w stylu FIT!

autor: • 23 maja 2017 • NajnowszeKomentarze: (0)

A to dzięki Jackowi Bilczyńskiemu, który na targach gastronomiczno-hotelarskich Magdy Gessler we Wrocławiu pojawi się 2 czerwca, w dniu otwarcia wydarzenia

FIT&Lifestyle Coach, promotor zdrowego stylu życia, autor 3 bestsellerów – FIT jest sexy, FIT od Kuchni, FIT w praktyce, wygłosi wykład na temat mitów żywieniowych oraz poprowadzi trening dla chętnych uczestników.

pyszna-plakat

Magda Gessler – kreatorka smaku i stylu, właścicielka popularnych restauracji, gwiazda stacji TVN – zaprasza na niezwykłe wydarzenie, które zmieni gastronomiczny i hotelarski obraz Polski! Pierwszy raz, w jednym miejscu zgromadzą się zarówno przedstawiciele wiodących firm z kraju i z zagranicy, znakomici fachowcy, branżowe autorytety oraz gwiazdy i prominenci. Targi „Pyszna Polska 2017” wyznaczą kierunki i standardy rozwoju oraz smaku na kolejne lata. Doceńmy walory Polski, poznając lepiej jej bogactwo kulinarne i hotelarskie. Pokażmy Europie naszą wartość i dotrzyjmy do nowych odbiorców!

Oferta skierowana jest do całej branży gastronomicznej, hotelarskiej i branż pokrewnych. To niepowtarzalna okazja dla tych, którzy pragną poszukać nowych dróg dystrybucji, dotrzeć do licznego grona klientów oraz kontrahentów, a przy tym wspomóc budowanie swojej marki na rynku oraz wzmocnić jej pozycję wśród konkurencji.

Na targach zaprezentują się właściciele restauracji, hoteli, pensjonatów, szefowie kuchni, producenci żywności, producenci i dystrybutorzy sprzętu, wyposażenia dla gastronomii i hotelarstwa; firmy cateringowe oraz wielu innych wystawców z wszelkich obszarów obsługujących HoReCA. Wydarzenie daje nieograniczone możliwości odbycia osobistych rozmów, zasięgnięcia porad specjalistów oraz uwiecznienia swojej marki.

Podczas targów odbędzie się prezentacja najlepszych w Polsce restauracji i hoteli, które rekomenduje Magda Gessler, przyznając znak jakości – Poziomki.

Oprócz Jacka Bilczyńskiego, FIT&Lifestyle Coach, podczas targów pojawią się:

Jean –Luc Clabaut – właściciel winnic „SAS MANOIR de VALETTE” Prezes firmy „SASU DMV specjalizuje się w kulturze enologicznej, zaprasza na wykład – Kategoria Win najwyższej światowej jakości Grand Cru, temat: Przedstawienie klasyfikacji Grands Crus od 1855. Grand cru, aktualny ranking we Francji: Notifikacja Parkera, Konferencja i kompozycje win francuskich z serami.

Jean Gennaro – dziennikarz regionu Charente Maritime, specjalista w prasie regionalnej viticole w Koniaku – zaprezentuje produkty winne krainy Koniaku – wina, aperitify Pineau de Charente oraz propozycje tych trunków z menu z kuchni francuskiej i polskiej.

Stowarzyszenie „Kobiety i Wino” przygotowało sporo atrakcji, dla każdego miłośnika wina i nie tylko – warsztaty i wykłady o winie.

Anna Dębska - redaktor naczelna portalu Gdziezjesc.info poprowadzi szkolenie dla managerów „4 noże w Twojej restauracji, czyli rewolucja, której potrzebuje Twoja restauracja”.

Jacek Bilczyński - Redaktor naczelny dwumiesięcznika „FIT Magazyn” Dietetyk i trener personalny gwiazd oraz najbardziej wymagających klientów, zaprasza na autorski wykład dotyczący zdrowego żywienia: „Tłuszcz w diecie i inne mity odżywiania – 10 najpopularniejszych mitów związanych z dietą”

Joanna Spychalska – dietetyk i psychodietetyk w jednym. Głosi, że posiłki mają nie tylko smakować i cieszyć oko, ale także muszą być odpowiednio skomponowane – działać terapeutycznie na organizm. Zaprasza na szkolenie zatytułowane „Zdrowie zaczyna się na talerzu”

USIĄDŹ PO POLSKU – ekspozycja wystawy z Baru Barbara (ESK 2016) oraz projekt POLSKI STÓŁ. Wystawa będzie interaktywną strefą chillout dla zwiedzających oraz miejscem prezentacji „Wrocławskiej Książki Kucharskiej” – projektu literackiego ESK i Stolicy Książki Unesco.

Bilety na Pyszna Polska.

Pin It

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>