6

Zdrowa panierka

autor: • 27 grudnia 2014 • Kuchnia, NajnowszeKomentarze: (0)

Składniki:

- 1 białko

- 1 łyżka drobno posiekanych migdałów

- 1 łyżka drobno posiekanych pestek dyni

- 1 łyżka drobno posiekanych orzechów włoskich

- curry, ostra papryka, suszona pietruszka, kolendra

 

Przygotowanie:

Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Następnie, mięso (w naszym przypadku chudy indyk) doprawione ulubionymi ziołami podpiekamy w piekarniku przez około 15 minut (temperatura 180 stopni). Wyciągamy i obtaczamy w panierce, a następnie umieszczamy ponownie w piekarniku na 3-5 minut.

Pin It

Podobne artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>